Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të transformohen në kafshë dhe disave do t’ju bie rrebesh gurësh

Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të transformohen në kafshë dhe disave do t’ju bie rrebesh gurësh

Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të transformohen në kafshë
dhe disave do t’ju bie rrebesh gurësh

Imran ibn Husejn ka thënë: ‘Pejgamberi tha:
– Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të transformohen në kafshë
dhe disave do t’ju bie rrebesh gurësh.
– Kur do të jetë kjo, o i Dërguar i Allahut -, pyeti një nga muslimanët.
– Kur të popullarizohen këngëtarët dhe instrumentet muzikore, dhe të pihet vera
[alkooli] shumë. [et-Tirmidhi]

(Visited 182 times, 1 visits today)