Segunda-feira, 25/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DISA NGA SHENJAT E KIJAMETIT

DISA NGA SHENJAT E KIJAMETIT

DISA NGA SHENJAT E KIJAMETIT

I Derguari i Allahut (alejhi selam) ka thene:

– “Nuk do te ndodhe kijameti derisa te largohet dija, 
– te shtohen termetet,
– te afrohet (shkurtohet) koha,
– te shfaqen sprovat
– dhe te shtohet el herxh, pra vrasjet .”

Buhariu dhe Muslimi.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top