Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Disa nga obligimet e nxënësit ndaj mësimdhënësit

Disa nga obligimet e nxënësit ndaj mësimdhënësit

Disa nga obligimet e nxënësit ndaj mësimdhënësit

– Ndegjimi me vëmendje dhe mos nderhyrja nga ana e nxënësit gjatë ligjërimit qe bën mësimdhënësi.

– Biseda dhe debati me mësimdhënësin duhet të jetë në formën më të mirë duke u përcjellë me respektin më të lartë nga ana e nxënësit përballë mësimdhënësit të tij.

– Marja e shënimeve kur mësimdhënësi ligjeron.

– Ankesat e familjes së nxënësit për mësimdhënësin nuk duhet të shprehën në prezencën e nxënësit (fëmiut të tyre).

– Nxënësit assesi nuk duhet t’i intereson jeta private e mësimdhënësit të tij.

Hoxhë Musli Zymberi

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top