Quarta-feira’, 12/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DISA NGA DOBITË TRUPORE TË NAMAZIT JANË

DISA NGA DOBITË TRUPORE TË NAMAZIT JANË

 

DISA NGA DOBITË TRUPORE TË NAMAZIT JANË:

 

– Përmirëson punen e zemrës.

– Gjallëron qelizat.

– Aktivizon aparatin tretës.

– Largon nervozizmin dhe pagjumësinë.

– Shton imunitetin ndaj sëmundjeve dhe infeksioneve.

– Forcon muskujt dhe elasticitetin e kyçeve.

– Largon ankthin, forcon dhe i bën me elastike damaret.

– Forcon trupin në përgjithësi dhe e çliron nga plogeshtia.

– Të dhuron elegancen në trup dhe mprehtësinë në mendje.

– Të jep fuqi dhe të bën më aktive.

– Të permireson të metat e trupit dhe deformimet.

– Të forcon përqendrimin dhe memorien.

– Përfiton cilësitë e rezistences, të kurajos dhe të trimerisë.

– Përfiton cilësitë morale si rregullin, bashkëpunimin dhe sinqeritetin.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top