Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dil, o armik i Allahut! Unë jam Profeti i Allahut!

Dil, o armik i Allahut! Unë jam Profeti i Allahut!
Nga ana tjetër është ndikimi që sjell mjekuesi. Edhe ai duhet të plotësojë dy kushtet e mësipërme. Në varësi të armës dhe të forcës së besimit të tij, do të jetë edhe rezultati i mjekimit. Madje, sikurse përmendet, disa mjekues të mirë janë mjaftuar vetëm me fjalët: “Dil prej tij!” ose me Bismilah!, ose me La haule ue la kuuete illa bil-lah! Ndërsa vetë Pejgamberi (s.a.u.s.), në të tilla raste, thoshte:

“Uhruxh adu-uell-llah! Ene rasulull-llah!” (Dil, o armik i Allahut! Unë jam Profeti i Allahut!).

(Visited 154 times, 1 visits today)