Quarta-feira’, 15/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dijet e rëndësishme për magjine

Dijet e rëndësishme për magjine
Dijet e rëndësishme për magjine.

Mundet qe shenjat e magjise te ngjajne me shenjat e mesit hyrjes se shejtanit ne te .
Ndjenja e perhershme për dhimbje barku argumneton se magjia është pire ose ngrënë
Nuk plotesohet mjekimi me kuran vetëm se me dy kushte
Ai qe mjekohet te zbatoje urhderat e Allahut
Të bindet I semuri se sherimi vjen prej kuranit qe është fjale e Zotit dhe jo prej njeriut qe këndon atë.
Shumica e llojeve te magjise kanë te perbashket ndierjen e ngushtimit ne kraharor veçanërisht naten.
Mund të mësosh vendin e magjise ne dy mynyra
Lajmerimi nga xhindi qe punon me këtë magji por mos I beso gjersa te dërgosh dike e te kërkoje për magjine ne vendin e duhur e nëse e gjen atëherë xhindi thotë te vërtetën e në rast te kundërt dihet qe xhindet genjejne shumë.
I semuri dhe mjekuesi fal dy rekat me sinqeritet net e njeten e nates dhe e lut Allahun tia bëj te ditur vendin e magjise.e mundet qe të shikosh ne ender rose te ndjesh diçka ose te vjen ne mendjen tënde vendi I magjise e nëse ndodh kjo atëherë shot falenderimet ndaj Allahut.
Mundet qete lexosh kuran ne vajin habbeti seuda e ta urdherosh te semurin qe te lyeje me te vendin e dhimbjes ne mëngjes e mbrëmje e kjo për çdo lloj magjie .
I fiksua ne sahihun buhari se vaji hab-betu seuda është për çdo lloj semundje përveç vdekjes e ne disa vende ajo quhet fara e bereqetit edhe disa vende quhet esh-shuimir.

E semura qe Allahu ia bëri te shikoje vendin e magjise

Me erdhi kjo vajzë e kuri lexova kuran mesova se kishte magji te fortë.Shikonte imazhe ne gjume ose kur ishte zgjuar.e rëndësishme është qe I thashë familjes se saj te perdornin këtë ilac e magjia do të prishej ne vendin e saj.Ata me thanë A ka ndonjë rrugë qe te gjejmë vendin e magjise.
Po I thashë Beni lutje te shumta tek Allahu qe tua tregoj vendin e saj ne fundin e nates dhe kështu bëri e semura dhe pa një ëndërr sikur dikush ia mori doren dhe e çoi tek vendi I magjise dhe I tregoi për magjine grupsur net e.Ne mëngjes lajmeroi familjen dhe net e njetin vend gjeten magjine.e nxoren atë e prishen dhe u sherua vajza dhe falenderoi Zotin për këtë miresi.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Top