Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dije se…

Dije se…

 

dije se

-Trimëria më e madhe … është frika nga Allahu i Madhëruar

– Dashuria më e sinqertë … është dashuria e Krijuesit.

– Detyrimi më i mirë … është detyrimi i faljes së namazit.

– Lotët më të mira … janë lotët që dalin nga frika e Allahut.

– Dashuria më e mirë … është dashuria për hir të Allahut.

– Fjala më e mirë … Mbi ty qofshin lavdia dhe paqja, o i Dërguari i Allahut.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 81 times, 1 visits today)
Tags:
Top