Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dije se çdoherë që e bën nijet të dhurosh lëmoshë (sadaka) dhe pastaj i bjen pishman nga frika se do varfërohesh, ta dish se …

Dije se çdoherë që e bën nijet të dhurosh lëmoshë (sadaka) dhe pastaj i bjen pishman nga frika se do varfërohesh, ta dish se …

Lëmosha!

Dije se çdoherë që e bën nijet të dhurosh lëmoshë (sadaka) dhe pastaj i bjen pishman nga frika se do varfërohesh, ta dish se shejtani e ka realizuar thirrjen dhe qëllimin e tij tek ti;
الشَّيْطَانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ وَيَأْمُرُكُمْ بِالْفَحْشَاءِ ۖ وَاللَّهُ يَعِدُكُمْ مَغْفِرَةً مِنْهُ وَفَضْلًا ۗ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
” Djalli ju frikëson me varfëri dhe ju urdhëron për të këqija, e All-llahu ju garanton falje (mëkatesh) e begati; Allahu është Dhurues i Madh, i Dijshëm.”
(Bekare; 268).

Ibrahim Sekran

Përkthim

(Visited 106 times, 1 visits today)
Top