Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Dieta me patate dhe jogurt – për 3 ditë humbasni 5 kg

Dieta me patate dhe jogurt – për 3 ditë humbasni 5 kg

patate dhe jogurt
Solanum tuberosum (patatja,kompiri)

Dieta me patate dhe jogurt – për 3 ditë humbasni 5 kg

Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram. Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe jogurt (kos te holluar) me masë të vogël yndyre.

Dieta me patate dhe jogurt(kos te holluar)

Regjimi i të ushqyerit:

Dita e parë

Mëngjesi: 1 patate e zier pa krip, 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt
Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt
Darka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt

Dita e tretë

Mëngjesi: 1 patate të zier pa krip
Dreka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt
Darka: 1 gotë jogurt.

Mbani mend: Bëni dallim mes patateve të fërguara dhe te ziera. Disa hulumtime kanë vërtetuar se pikërisht kjo dietë bën të humbni madje 5 kilogramë.