Quarta-feira’, 15/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dieta Keto-Alkaline, më e përkryera për femrat në menopauzë

Dieta Keto-Alkaline, më e përkryera për femrat në menopauzë

Ushqimi eliminon problemin e glukozës, duke zvogëluar ose eliminuar simptoma të mjerueshme të menopauzës, si afshet e nxehta.
Ja se si mund të funksionojë:

1. Djeg yndyrë.
2. Rrit dëshirën seksuale..
3. Stabilizoni energjinë.
4. Përmirëso gjumin
5. Ul inflamacionin kronik
Shumë pacientë mund të dëshmojnë, se dieta Keto-Alkaline mund t’ju ndihmojë të jetoni një jetë të shëndetshme, dhe të gjallë.

Burimi: draxe.com
©10gjera.com/a.c./

(Visited 167 times, 1 visits today)
Top