Sexta-feira, 28/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DIELLI LIND DHE ME TË LIND EDHE SHRPESA

DIELLI LIND DHE ME TË LIND EDHE SHRPESA
Dielli lind; dhe me të shkëlqen gjithmonë edhe shpresa ..

që ta largon nga ne dëshpërimin .. dhe ta hedh andej – këtej pikëllimin dhe dhembjen.

Dielli lind; dhe me të lind edhe dielli i optimizmit dhe shpresës në çdo vend ..

të na jep një shtytje të fortë për jetesë; për qëndrueshmëri, për luftë dhe për punë.

Çdo mëngjes është shpresë dhe optimizëm .. çdo mëngjes është i bukur .. me gjithë atë që e bartë me vete!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

(Visited 157 times, 1 visits today)
Top