Domingo, 18/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dielli, hëna, yjet, a nuk janë të nënshtruara?

Dielli, hëna, yjet, a nuk janë të nënshtruara?

Si mundet që dikush tjetër veç Allahut të adhurohet, ndërkohë çdo gjë poshtë Arshit tek Ai shpreson dhe vetëm Atij i frikësohet?!
Dielli, hëna, yjet, a nuk janë të nënshtruara? Qiejt, toka dhe çdo gjë brenda tyre, me urtësinë e tij a nuk janë të drejtuara?! Hëna me rrezatimet e caktuara të saj, a nuk lëviz e nënshtruar ndaj Zotit të Lartësuar?! A nuk janë mendjet të përhumbura, në njohjen reale të Madhështisë së Tij?!
I Lavdishëm dhe i Lartësuar qoftë Allahu, sa madhështore është pozita e Tij?!
I Lavdishëm dhe i Lartësuar qoftë Allahu, sa i përhershëm është sundimi i Tij?!

[Perkujtime ne predikime, Ibn Xheuzi].

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top