Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Diabeti shfaqet vetëm kur jeni të vetmuar. Mësojeni njëherë e mirë shkakun e sëmundjeve

Diabeti shfaqet vetëm kur jeni të vetmuar. Mësojeni njëherë e mirë shkakun e sëmundjeve

Sëmundjet shpesh janë konflikt ndërmjet personalitetit dhe shpirtit, prandaj ekziston një listë e madhe e problemeve shëndetësore, të cilat janë të lidhura me gjendjen shpirtërore të personit.

Për të përmirësuar gjendjen tuaj shëndetësore dhe për të larguar disa probleme shëndetësore, shëroni shpirtin tuaj.

Trembëdhjetë sëmundje të cilat spiritualistët i lidhin me gjendjen psikike të pacientit: Ftohja shfaqet kur personi nuk mund të qajë. Dhembja e fytit shfaqet kur personi nuk mund të shfaqë pikëllimin.

Stomaku dhemb kur zemërimi nuk arrin të nxirret jashtë. Diabeti shfaqet kur personin e mundon vetmia.

Njerëzit shtojnë peshë kur i mundon pakënaqësia. Dhembja e kokës ju mundon kur rriten dyshimet. Zemra “dobësohet” kur kuptimi për jetën përfundon. Shtrëngimi në gjoks shfaqet kur ju robëron krenaria.

Shtypja e gjakut “ngrihet” kur ju robëron frika. Neurozat “paralizojnë” kur fëmija egërsohet. Ethet shfaqen kur trupi eksploron kufijtë e imunitetit. Gjunjët “dhembin” kur krenaria juaj nuk përkulet. Kanceri “vret” kur personi “lodhet” nga jeta.

(Visited 659 times, 1 visits today)