Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhurata që nuk blihen dhe që nuk shiten

Dhurata që nuk blihen dhe që nuk shiten

dhurata

DHURATA QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN!!

– Të vizatosh buzëqeshje në fytyrën e të mjerit!

– T’i dalësh në krah shokëve çdo herë kur kanë nevojë për ty!

– T’ia përkëdhelësh kokën jetimit!

– T’i zbatosh premtimet dhe t’i ruash fshehtësitë!

– T’i pranosh arsyetimet e shokëve për gabimet dhe të metat e tyre!

– T’ia puthësh dorën nënës për çdo ditë dhe ta bësh që ta ndjen dashurinë tënde të pa vdekur ndaj saj!

– Ta dëgjosh me kujdes një fëmijë që të flet edhe nëse të rrëfen gjëra nuk të interesojnë!

Nga arabishtja: Hoxhë Irfan Jahiu

(Visited 134 times, 1 visits today)
Top