Sábado, 4/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Dhurata e Bajramit

Dhurata e Bajramit

 

Dhuratat e Bajramit

Një nga organizimet e mirënjohura tashmë që bënë AKEA është dhurata e Bajramit për fëmijë në disa qendra të Kosovës, nismë kjo e mbështetur si rëndom nga donatorë vullnetarë vendorë.

 

Prishtinë, ditën e parë të Kurban Bajramit fëmijëve iu dhanë 3000 dhurata, si në xhamitë kryesore ashtu edhe në qendër të kryeqytetit tek trekendeshi. Gjithashtu dhurata u shperndan edhe ne Kastriot-Obiliq

 

Në qytetin e Prizrenit po ashtu u bë shpërndarja e 4000 dhuratave për fëmijë. Dhuratat u shpërndanë ne xhamite e qytetit dhe në fshatërat përreth. Gjithashtu dhurata u shperndan edhe ne Therandë dhe Sharr.

 

Në Vushtrri u shperndan 2500 dhurata në xhamitë e qytetit dhe në rrethinë. Gjithashtu dhurata u shpërndanë për femijet e kopshtit dhe ne sallen e sportit ku u be falja e Bajramit

 

Podujeve u shperndan dhurata naten e Bajramit ne shkolle per femijet e Podujeves. Ndersa pas faljes se Bajramit në Xhamitë e qytetit dhe rrethine.

 

Organizatorët falenderuan Allahun dhe pastaj të gjithë ata donatorë që nuk kursyen për të gëzuar fëmijet tanë.