Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhurata dhe mjeku

Dhurata dhe mjeku

 

Kur mbreti i Egjiptit i dergoi disa dhurata profetit Muhamed a.s, mes tyre ishte dhe nje mjek personal per tu kujdesur per te.
Profeti a.s i pranoi dhuratat kurse mjekun e ktheu dhe nuk e mbajti, duke i thene:”Ne nuk semuremi, sepse nuk hame derisa te na marre uria, por edhe kur hame nuk ngopemi!”

Elmaz Fida

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top