Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhoma ku jetonte Muhamedi-paqa dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të…

Dhoma ku jetonte Muhamedi-paqa dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të…

dhoma e muhamedi alejhi selam

Dhoma ku jetonte Muhamedi-paqa dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të…

Sot (26 shkurt)në Xhide të Arabisë Saudite u bë një inskenim nga transmetimet e sakta se si dukej dhoma ku jetonte i dashuri im dhe i juaj Muhamedi – paqa dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të…

Ka thënë i dashuri ynë në hadith se: Çdo kush do të jetë në botën tjetër me atë që e don…
O Allah unë jam i urdhëruar ta dua të dërguarin Tënd më shumë se familja ime dhe unë e dua atë më shumë se ata, të lutem na bashko gjithve me të në xhenetet e Tua.

dhoma

(Visited 207 times, 2 visits today)
Tags:
Top