Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DHOMA E MUHAMMEDIT alejhi selam

DHOMA E MUHAMMEDIT alejhi selam

DHOMA E MUHAMMEDIT A.S!

Kjo dhome ne foto,eshte improvizim i dhomes se Pejgamberit tone te dashur Muhammedit alejhi selam.Ky improvizim eshte ne qytetin xhidde ne arabine saudite dhe eshte bere ne baze haditheve qe tregojne se sa gjera ka pas ne dhomen e Muhammedit alejhi selam.Nese e shohim me kujdes, e verejme se eshte dhome modeste,pa aksesuare te shumta,pa kuzhine,pa kthina tjera…Kjo supozohet qe ka qene dhoma e Aishes,gruas Pejgamberit alejhi selam,dhome ne te cilen edhe ka vdekur i Dashuri i Allahut alejhi selam.

Nuk kompletohet kurioziteti i kesaj pjese pa u shtuar fakti se kjo dhomë njeherit ka qen edhe dhoma e një njeriu që ka udhehequr nje gadishull te tere arabik edhe poashtu tashme edheheqes shpirterash i miliarda njerezve.

Po te kishte dikush tjeter kaq fuqi e pushtet sa Muhamedi a.s, a do e kishte nje “lluks” te till? Sigurisht se jo! Sot pushtetarët tanë edhe luget e gotat i kan prej ari.

(Visited 116 times, 1 visits today)
Top