Quinta-feira, 25/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DHOMA E MUHAMEDIT ALEJHI SELAM!

DHOMA E MUHAMEDIT ALEJHI SELAM!

DHOMA E MUHAMMEDIT ALEJHI SELAM!

Kjo dhome ne foto,eshte improvizim i dhomes se Pejgamberit tone te dashur Muhammedit alejhi selam.Ky improvizim eshte ne qytetin xhidde ne arabine saudite dhe eshte bere ne baze haditheve qe tregojne se sa gjera ka pas ne dhomen e Muhammedit alejhi selam.Nese e shohim me kujdes, e verejme se eshte dhome modeste,pa aksesuare te shumta,pa kuzhine,pa kthina tjera…Kjo supozohet qe ka qene dhoma e Aishes,gruas Pejgamberit alejhi selam,dhome ne te cilen edhe ka vdekur i Dashuri i Allahut alejhi selam.
Allahu na bashkofte me Pejgamberin tone dhe familjen e tij te paster.

(Visited 240 times, 1 visits today)
Top