Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!!

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!!

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!!

1- Shtëpit, ku nuk mbahet lidhja faresfisnore.
2- Shtëpit, ku nuk nderohen prinderit.
3- Shtëpit, ku merren kamatë dhe jipen kamatë.
4- Shtëpit, ku qëndrojn Qentë.
5- Shtëpit, ku nuk përmendet Allahu.
6- Shtëpit, ku ofendohen shokët e Pejgambereve.
7- Shtëpit, ku qinden fotografit, putat dhe statujat me perjashtim nese ato foto permbajn Natyr.
8- Shtëpit, ku ka instrumente Muzikore ose luhet muzika.
9- Shtëpit, ku ka këmbana që i ngjasojnë këmbanave të kishes ose te njejta.
10- Shtëpit, ku konsumohet Alkooli dhe ku luhen lojrat e fatit.

(Visited 354 times, 1 visits today)