Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhjetë mjekët më të preferuar në botë:

Dhjetë mjekët më të preferuar në botë:

10 mjekët më të preferuar në botë:

1 – Kur’ani.
2 – Pini ujë shpesh.
3 – Gjumë i mjaftueshëm gjatë natës.
4 – Ajër dhe atmosferë të pastër.
5 – Ecje për gjysmë ore në ditë.
6 – Ushqim i shëndetshëm dhe i ekuilibruar.
7 – Rreze të diellit të padëmshme.
8 – Mjaltë.

9 – Farë e zezë.

10 – Kënaqësia dhe pajtimi me caktimin e Allahut .

Nga hoxhë Halil Avdulli.

(Visited 796 times, 1 visits today)