Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DHIMBJET E SHPINES & DHIMBJET E TJERA REUMATIKE

DHIMBJET E SHPINES & DHIMBJET E TJERA REUMATIKE

DHIMBJET E SHPINES & DHIMBJET E TJERA REUMATIKE:

Ngroheni mesatarisht vajin e fares së zezë dhe vendosni intenzivisht mbi zonen e dhimbjes.Gjithashtu pi tre herë në ditë një lug kafeje (5ml) vaj të Farës së zezë.

Shërimi do të arrihet brenda pak javëve( inshee Allah)

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

 

(Visited 224 times, 1 visits today)
Top