Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Dhimbje në kocka, nyje e kyçeDhimbje në kocka, nyje e kyçe

nyje

Dhimbje në kocka, nyje e kyçe

Hedhja e një litri uji të nxehtë duke u shoqëruar me 50 gr sidër të bluar, pasi përzihet mirë uji me sidrin, bëhët masazh në vëndet në të cilat ndihet dhimbje. Kjo përzierje përdoret tre herë në ditë, në mëngjes, drekë dhe darkë deri sa gjendje të normalizohet.

sidri

Tags: