Quarta-feira’, 15/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhimbja e qafës

Dhimbja e qafës

Dhimbja e qafës

Në kohërat moderne, shkaktarët kryesorë të dhembjes së qafës janë: jeta pasive, qëndrimi i gjatë para kompjuterit, përdorimi i tepruar i telefonave celular, gjumi i parregullt dhe shumë faktorë të tjerë

Simptomat kryesore të dhembjes së qafes jane:
✔ Dhembja e qafës që percillet përgjate duarve si dhe dhembje që percillet lartë tek pjesa e prapme e kokës,
✔ Mpirja e duarve,
✔ Zhurmë në vesh,
✔ Marramendje,
✔ Turbullim i të pamurit,
✔ Humbje e drejtpeshimit,
✔ Humbje e forcës në duar,
✔ Ngritje e tensionit të gjakut ,
✔Dhembje në pjesën e pasme të kokës ,
✔ Dhimbje apo therrje në gjoks etj.

(Visited 298 times, 1 visits today)
Top