Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

DHEU NGA XHENETI !

DHEU NGA XHENETI !

dheu

Mësuesi njërit nga nxënësve të vet i tha: Nuk do ta jap notën e plotë përderisa nuk më sjell dhe nga Xheneti!!
Nxënësi i tha: Mësues, nëse ta sjelli a do ta marr notën e plotë?!
Ia kthehu: Po!
Nxënësi u kthye në shtëpi, dhe në ditën tjetër, mësuesit ia dërgoi një enë me dhe.
Mësuesi e pyeti se prej ku e solle dhe si e solle?!
U përgjigj: I thash nënës sime të ecën mbi dhe, e pastaj e tubova dhe ta solla, dhe ashtu si na mësove se Xheneti është nën këmbët e nënës, unë atë e veprova!
Mësuesi filloi të qan dhe ia dha notën e plotë!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU