Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve

Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve

dhembet

Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve

Nevojitet që mjaltë të përzihet me uthull dhe me atë përzierje në mëngjes dhe mbrëmje të shpërlahet goja. Përveç kësaj, nevojitet që me mjaltë të masazhohen dhëmballët. Përndryshe, duhet përdorur misvakun në vend të brushes për dhëmbë, ndërsa mjaltin në vend të pastes për dhëmbë, kjo është mbrotja më e mirë e dhëmbëve nga prishja, e veç kësaj dhëmbët dhe dhëmballet forcohen.

(Visited 107 times, 1 visits today)
Top