Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

DHEMBJET E DYNJASË PO NA SHKATËRROJNË

DHEMBJET E DYNJASË PO NA SHKATËRROJNË

dynjaja
Dhemb.. kur ti mungon dhe askënd nuk e merr malli për ty.
Dhemb.. kur humbësh dhe nuk mund të gjesh dikë që të merr.
Dhemb.. kur të vret përmallimi çdo herë kur të vijnë kujtimet.
Dhemb.. kur e zbulon budallallëkun tënd, mirëpo koha vetëm se ka kaluar.
Dhemb.. kur ndonjëri prej tyre të gënjen dhe ti e di, mirëpo i beson, sepse e do.
Dhemb.. kur e ndërton një ëndërr dhe ajo nuk realizohet.
Dhemb.. kur e gjen veten të vetmuar nga ai që e dashurove.
Dhemb.. kur kultura jote bëhet adresa e budallallëkut tënd.
Dhemb.. kur ndokush ta jep besën për diçka dhe i pari të tradhton.
Dhemb.. kur vdes, duke qenë i gjallë, dhe askush nuk të mëshiron.
Dhemb.. të jetosh në këtë dynja dhe të mos gjesh njeri që i kupton ndjenjat e tua dhe të mos e respekton veprimtarinë tënde në këtë dynja.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU