Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DHEMBJEN TËNDE NUK ËSHTË KUSHT TA NDJEN EDHE TJETRI

DHEMBJEN TËNDE NUK ËSHTË KUSHT TA NDJEN EDHE TJETRI

11145204_1583673865235879_3906257441469584279_oDHEMBJEN TËNDE NUK ËSHTË KUSHT TA NDJEN EDHE TJETRI

 

Dhemb kur humbën gjëra të cilat nuk e ke paramenduar se mundesh t’i humbësh.

 

Dhemb kur një ditë nga ditët i hapën sytë në një realitet që nuk e do të jesh aty.

 

Dhemb kur i numëron dështimet e tua dhe demoralizohesh.

 

Dhemb kur shpreson të kthehet një periudhë e bukur e cila ka përfunduar.

 

Dhemb kur e rikujton një njeri të shtrenjtë tek ti i cili iku pa kthim.

 

Dhemb kur e vëren se përreth teje nuk është askush si ti.

 

Dhemb kur qëndron para pasqyrës dhe nuk e njeh veten.

 

Dhemb kur e ndjen se të është bërë padrejtësi dhe je i pamundshëm t’i ndihmosh vetes.

 

Dhemb kur detyrohesh një ditë nga ditët të bësh një gjë që nuk të përshtatet.

 

Dhemb kur atë që më të bukurën e posedon e vendos poshtë këmbëve tua që të ngritësh dhe të arrish deri në kulminacion.

 

Mos harro se, nuk është kusht që dhembjen tënde ta ndjen edhe tjetri sepse, disa e kanë tejkaluar fazën e dhembjes dhe kanë hyrë në fazën e budallallëkut dhe në fazën e asaj që nuk i intereson më asgjë!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 166 times, 1 visits today)