Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhe kur të sëmurem Ai më shëron

Dhe kur të sëmurem Ai më shëron

“Zoti që më krijoi,
Ai më udhëzon mua,
Dhe Ai që më ushqen dhe më jep të pijë,
Dhe kur të sëmurem Ai më shëron,
Ai më bën të vdesë e mandej më ngjalle,
Ai te i cili kam shpresë se do të m’i falë mëkatet e mia në ditën e gjykimit.
Zoti im,
më dhuro mua urtësi dhe më bashko me të mirët!
Më bën përkujtim të mirë ndër ata që vijnë pas.
Më ben prej trashëgesve të Xhennetit të begatshëm,”

Ash-shuara [ 78-85 ]

(Visited 182 times, 1 visits today)
Top