Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Deshtakët

Deshtakët

“Deshtakët zakonisht janë një grup i njerëzve që kanë kohë të lirë( të papunë)të cilët kanë mundësi që të përkushtohen 24 orë,gjatë gjithë këtyre 24 orëve për të planifikuar intriga dhe për t’i mprehur thikat me të cilat godasin në shpinën e të suksëshmëve të cilët i janë përkushtuar punës së tyre duke mos pasur kohë për intriga,shantazhe,komplote dhe as për hartimin e planëve e strategjive për eleminimin e njerëzve të kualifikuar(meritorë)”
Dijetari Muhamed El-Gazali – Allahu e mëshiroftë

(Visited 48 times, 1 visits today)
Top