Sexta-feira, 15/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Deshpërimi

Deshpërimi

deshperimi
Dëshpërimi të çon në reduktim të kortizoneve në gjak, zemërimi të çon në rritjen e adrenalinit dhe tiroksinës në gjak në një masë të madhe.
Në qoftë se një person u dorëzohet valëve të zemërimit, ankthit, pagjumësisë dhe dëshpërimit, bëhen pre e lehtë për ulcerat në stomak, sheqerit, tkurrje të zorrës së trashë.

Ilaçi dhe shërimi i këtyre sëmundjeve është dashuria, optimizmi, toleranca dhe zemra e mirë.

Dr. Mostafa Mahmud
Libri: Dashuria dhe jeta

(Visited 172 times, 1 visits today)
Top