Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëshiron të bëhesh VIP person?

Dëshiron të bëhesh VIP person?

Llogaria ditore:

A i ke falë të gjitha farzet? A i ke falë në xhami?

A i ke falë nafilet?

A ke lexuar një pjesë të caktuar të Kuranit?

A ke dhënë sadaka?

A ke thënë dhikrin e mëngjesit dhe mbrëmjes?

A ke bërë istigfar sot?

A ke dërguar salavate mbi Pejgamberin, sal-lallahu alejhi ve sel-lem?

A je kujdesur për farefisin, së paku me një telefonatë?

(Visited 237 times, 1 visits today)