Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam (ja cka duhet të bësh)

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam (ja cka duhet të bësh)

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam

“Allahu ka thënë:
“0 Musa, respektoji prindërit, sepse ai që respekton prindërit i zgjatet jeta dhe do të ketë fëmijë të sjellshëm, e kush nuk do t’i respektojë prindërit, do t’ i shkurtohet jeta dhe do të ketë fëmijë të praptë.”

(Visited 108 times, 1 visits today)
Top