Quinta-feira, 28/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëshiroj të jem gruaja juaj e dytë

Dëshiroj të jem gruaja juaj e dytë

lule zemra

Një grua ia dha shoqes numrin e celularit të burrit të saj me qëllim që ta testojë të shoqin.
Shoqja telefonoi burrin e saj dhe i tha: Unë jam një vajzë të cilës i pëlqeni shumë, andaj dëshiroj të jem gruaja juaj e dytë.
Burri iu përgjigj: Dëgjo motër, unë kam një grua nëse ajo dëshiron edhe pluhurin e këpucëve ia puthi, kështu që të marr nuse tjetër nuk bëhet fjalë.
Shoqja u mahnit nga përgjigja…
U mahnit edhe gruaja…
U mahnit edhe celulari…
U mahnit edhe kompanija e komunikimit…
U mahnitën edhe përgjuesit e telefonave…
U mahnitën edhe ata që e lexuan këtë ndodhi…
Kështu që gruaja u betua se kurr më sdo e bën të njëjtën vepër e as që do mendoj keq për burrin e saj.
Pas pak, ja thirrje nga burri i shoqes !!?
Halo, më fal se kisha pranë meje vëllaun e nuses…
O yll çka the, a ma përsërit edhe një herë.

(përkthim)

Senad Ramadani

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top