Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëshirat e të vdekurve

Dëshirat e të vdekurve

PËRKUJTIM

A i dini se cilat janë dëshirat e njerëzve të vdekur që i përmend Kurani?

Ja, lexoni dhe kuptoni, e mësimin e duhur merreni:

Ah! Sikur të kisha qenë dhe!

Ah! Sikur të kisha ofruar diçka për jetën time!

Ah! Sikur të mos e kisha marrë filanin si shok!

Ah! Sikur të mos e kisha marrë aspak regjistrin!

Ah! Sikur të kishim respektuar Allahun dhe Pejgamberin!

Ah! Sikur të mos kisha marrë rrugë tjetër pos të Pejgamberit!

Ah! Sikur të kisha fituar me fitim të madh!

Të gjitha këto dëshira mund të realizojmë tani, sa jemi gjallë, andaj ti realizojmë sot, që të mos kemi nevojë nesër të themi ah, sikur ti kisha bërë.

(Visited 660 times, 1 visits today)