Sexta-feira, 7/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dentisti i parë shqiptar i diplomuar!?

Dentisti i parë shqiptar i diplomuar!?

dentisti

Islami eshte nje fe e cila stimulon, ngrit dhe inkurajon diturine dhe njerezit e dijes. Dr. Haxhi Hafiz Hasan Kaduku ishte i pari dentist shqiptar i diplomuar para me shume se nje shekulli.
Te Dr Kaduku është mjekuar edhe Fishta.

Ne foto: Dr.Hafiz Haxhi Hasan Kaduku ne laboratorin e tij.

(Visited 159 times, 1 visits today)
Tags:
Top