Sexta-feira, 24/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëmet që shkakton depresioni

Dëmet që shkakton depresioni

Dëmet e tjera që shkakton depresioni

Në librin e dr.Edward Bodowskit me titull “Lëreni Shqetësimin dhe Kapuni me të Mirat” gjenden edhe këta kapituj:
1-Çfarë i bën zemrës mërzia.
2- Shqetësimi rrit trysninë e gjakut.
3-Shqetësimi shkakton sëmundje të reumatizmit.
4-Zvogëlon shqetësimin,nëse dëshiron ta mëshirosh lukthin.
5-Si bëhet shqetësimi shkaktar i ftohjes.
6- Shqetësimi dhe gjëndra tiroide.
7- Diabetikët dhe shqetësimi.

(Visited 97 times, 1 visits today)