Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëmet e masturbimit në shëndetin e njeriut

Dëmet e masturbimit në shëndetin e njeriut

Po ashtu edhe medicina ka vërtetuar dëmet e masturbimit në shëndetin e njeriut, prej tyre:

  1. Dëmton organet gjenitale ku shkaktom diarre ( urnimi i shpesht) të pjesërishme.
  2. Shkakton dobësim në muskujt e njeriut për shkak të ngurtësimit të tyre gjat kryerjes së masturbimit.
  3. Një masturbim me dorë barazohet me 12 mardhënje intime.
  4. Shkakton infektim të farës në vezet e mashkullitdhe pastaj njeriu ejakulon shpejt.
  5. Shkakton dhimbje në kurrizin e shpinës.
  6. Shkakton dridhje në disa muskuj si ata të duarve , të këmbve.
  7. Sqetësimi shpirtëror.
  8. Dobësimi i fuqisë së njeriut.
  9. Dobësimi i mësimit dhe leximit.

Dobësimi i të pamurit dhe shumë dëme tjera që nuk kemi cek ketu.

(Visited 312 times, 1 visits today)
Top