Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëmet e gënjeshtrës:

Dëmet e gënjeshtrës:

Dëmet e gënjeshtrës:

1. Gënjeshtra e shkatërron thënësin e saj dhe shoqërinë.
2. Gënjeshtra të shpie në zjarr.
3. Gënjeshtari është i nënçmuar.

(Visited 160 times, 1 visits today)