Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dëgjojeni o politikan këtë fjalim, si do të ringjalleni në Ditën e Gjykimit? (Video)Dëgjojeni o politikan këtë fjalim, si do të ringjalleni në Ditën e Gjykimit? (Video)

Dëgjojeni o politikan këtë fjalim, si do të ringjalleni në Ditën e Gjykimit?.
Një fjalim i zjarrtë në Parlamentin Jordanez nga Dr Muhamed Nuh, fjalim që duhet ta dëgjoj edhe çdo politikan shqiptarë.
Këtu tregohet se si do të jetë fundi i të gjithë politikanëve që sod kanë fuqi dhe pushtet mbi njerëzit.
Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Top