Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Degjojeni kete rukje (Kendim Kurani e lutje) per te kuptuar a keni siher, te prekur nga mesyshi, hasedi apo mes’h

Degjojeni kete rukje (Kendim Kurani e lutje) per te kuptuar a keni siher, te prekur nga mesyshi, hasedi apo mes’h

Degjojeni kete rukje (Kendim Kurani e lutje) per te kuptuar a keni siher, te prekur nga mesyshi, hasedi apo mes’h

Ju lutem degjojeni me kufje me qetesi mundesisht edhe sy mbyllur

Per te kuptuar sa me sakte ju duhet te degjoni kete rukje me shume se nje here dhe mundesisht cdo dite kur keni kohe te lire.

Degjojeni kete rukje (Kendim Kurani e lutje) per te kuptuar a keni siher, te prekur nga mesyshi, hasedi apo mes’h

Ju lutem degjojeni me kufje me qetesi mundesisht edhe sy mbyllur

Per te kuptuar sa me sakte ju duhet te degjoni kete rukje me shume se nje here dhe mundesisht cdo dite kur keni kohe te lire.

Degjojeni kete rukje (Kendim Kurani e lutje) per te kuptuar a keni siher, te prekur nga mesyshi, hasedi apo mes’h

Ju lutem degjojeni me kufje me qetesi mundesisht edhe sy mbyllur

Per te kuptuar sa me sakte ju duhet te degjoni kete rukje me shume se nje here dhe mundesisht cdo dite kur keni kohe te lire.

 

(Visited 900 times, 1 visits today)