Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Degjoje kete sure mbi nje ore ose thuje me gjuhe ( me zemer dhe bindje) Me thuaj cka po ndjen realisht … (pastrim nga hasedi dhe njollave te sihrit te fryre dhe nyjeve)

Degjoje kete sure mbi nje ore ose thuje me gjuhe ( me zemer dhe bindje) Me thuaj cka po ndjen realisht … (pastrim nga hasedi dhe njollave te sihrit te fryre dhe nyjeve)

Degjoje kete sure mbi nje ore ose thuje me gjuhe ( me zemer dhe bindje;koncentrim maksimal mundesisht edhe sy mbyllur)

Me thuaj cka po ndjen realisht … (pastrim nga hasedi dhe njollave te sihrit te fryre dhe nyjeve)

(Visited 412 times, 1 visits today)