Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Definicioni i kohës

Definicioni i kohës

definicioni i kohes

DEFINICIONI I KOHËS

E ngadaltë… kur pret.
E shpejtë… kur frikohesh.
E gjatë… kur mërzitesh.
E shkurtë… kur gëzohesh.
E pafund… kur ndien dhimbje.
Vrasëse… kur rri bosh.
Kohën nuk e përcaktojnë akrepat, por të rrahurat e zemrës tënde dhe gjendja jote shpirtërore.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 218 times, 1 visits today)
Tags:
Top