Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Dashuria në Facebook !?

Dashuria në Facebook !?

dashuria ne facebook
Ajo është arsyeja që ju jeni online çdo ditë …?
Çdo herë që ju të merrni një mesazh që ju dëshironi është e tij …?
Ajo është që ju mendoni ndërsa përditësohet një status qe pasqyron nje zemer te thyer?

Ai është në mesin e miqve tuaj të ngushtë, pra ju mund të shihni çdo Veprimtari te tij … Çdo Like … Koment …?

Ju ndjeheni mirë realisht Kur i shkruani asaj gjithë ditën …?
Ju ndjeheni xheloz çdo herë që ai pëlqen fotot e vajzave tjera ?
Ju ndjeheni si i mashtruar, çdo herë qe ajo e pranon një djalë të ri në mesin e shokeve të saj.
Lista shokëve?
Rruga e Torturës nga Secili prej jush është mos përgjigja me kohe ne Mesazhe … Mos i beni like Çdo Aktiviteti te te tjerëve … Apo Edhe nese duhet deaktivizoni llogarine si shenje besnikerie …?

Ju me të vërtetë mendoni se kjo është Dashuria?!
Mirë … Unë jam i sigurt se kjo nuk është !!

Të gjitha unë qe di në lidhje me dashurin është ajo që kam lexuar në lidhje me Profetin Muhamed Paqja qoftë mbi të dhe Hatixhën Allahu qoftë i kënaqur me të …. Si ai e donte atë cdo moment kur ishin së bashku … & Edhe kur ajo u largua … ai kurrë nuk ndaloi dashurine ndaj saj … Ai ishte i mirë edhe për miqtë e saj!
Bisedoni me mua në lidhje me këtë dashuri dhe unë do tu dëgjoj juve !

Çfarë ndodh këtu në facebook është një lloj Afeksioni…
Varësi për dikend … ajo mund të jetë çdo gjë përveç dashurisë !
Dashuria nuk është një mesazh & Aktivitete facebooku … duke filluar me një kërkesë për miqësi dhe duke përfunduar me një bllok!

Bej kujdes me zemren tënde … dhe mos i jep dikujt një shans për të luajtur me ndjenjat e tua … Edhe nëse jeni të sinqertë … Nuk ka asnjë garanci që të tjerët nuk janë të rreme !

Ti moter mos e ben profilin tend bahqe te bimeve therruese, dhe ti vella mos e ben profilin tend bahqe te luleve nje diteshe.

Bejeni prifilin tuaj ne facebook nje kopsht ku do keni lulet farefisnore dhe kopsht ku do rritet fryti i besimit dhe dashurise ne mes jush.
Nese duhet mbyllni kete kopsht virtual dhe perkushtohuni ne kopshtin real te dashurise.

Ne mund të gjejm Dashuri vertete Vetëm Në dashuri hallall …
Muzmal Arain

Pershtati: HaNa,

Tags: