Tuesday, 20/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DASHURIA E VËRTETË! E pyeti gruaja e sëmurë burrin e saj se ajo nëse vdes sa do pres ta marton tjetrën pas saj?DASHURIA E VËRTETË! E pyeti gruaja e sëmurë burrin e saj se ajo nëse vdes sa do pres ta marton tjetrën pas saj?

DASHURIA E VËRTETË!

E pyeti gruaja e sëmurë burrin e saj se ajo nëse vdes sa do pres ta marton tjetrën pas saj?
Burri i tha: Deri sa të thahet dheu i varrit tënd.
I tha: A më premton …??
Ia ktheu se po me lejen e Allahut.
Pas një kohe shumë të shkurtër vdiq gruaja dhe burri e vizitonte varrin e saj për çdo ditë brenda një viti … dhe varri gjithmonë ishte i lagur, dheu nuk u thante!!
Një ditë nga ditët burri shkoi në varreza natën dhe pranë varrit të gruas e gjeti vëllaun e saj. E pyeti: Çka bën këtu?
Tha: E realizoj porosinë e motrës sime. Çdo dy ditë e lagi dheun që të mos thahet varri i saj!!