Quinta-feira, 12/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dashuria e rrejshme shkaktar magjia apo djalli.

Dashuria e rrejshme shkaktar magjia apo djalli.

Dashuria e rrejshme
Personi, burrë apo grua, nuk është në dashuri me personin tjetër, por është i fiksuar rreth tij/saj, vazhdimisht mendon për të/atë, e sheh personin kudo dhe mund të mendoj se ai është me të vërtetë në dashuri, ndërsa logjikisht nuk ka prirje apo arsye të jetë i tërhequr nga ky person. Ne shpesh shohim një interes për personin e dytë të martohet me të parin, qoftë kjo sentimentale apo materiale, ose për interes të një personi të tretë.

 

(Visited 225 times, 1 visits today)
Top