Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dashuria dhe Urrejtja!

Dashuria dhe Urrejtja!

Dashuria dhe Urrejtja!

Nëse e shpenzon tërë burimin e dashurisë për të tjerët duke mos marrur asgjë prapa gjërsa ti e pret një gjë të tillë prej tyre, do t’i vije radha e mllefit dhe urrejtjes për të dal në sipërfaqe!

Nëse ia paraprinë vetës me urrejtje ndaj njerëzve duke e shpenzuar atë krejtësisht, pa e marrur të njejten gjë nga ta, mumd të ndodh që t’i vije radha dashurisë që të del ne sipërfaqen e saj!

Yll Avdijaj

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top