Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Dashuria dhe urrejtja në trurin e njeriut

Dashuria dhe urrejtja në trurin e njeriut

 

A jeni ndalur te mendoni ndonjëherë se çfarë ndodh në trurin tuaj, kur ju urreni, dhe cfarë ndodhë kur ju shprehni dashuri ?

Për të gjeneruar ndjenjat e “urrejtjes”, truri duhet të aktivizoj rajonet (Njollat e Verdha ne foto) që janë larg njëri-tjetrit. Kjo do të thotë se energji masive do të hargjohet nga truri gjatë urrejtjes ….
Për të gjeneruar ndjenjat e “dashurisë”, truri duhet të aktivizoj rajonet (Njollat e Verdha ne foto) që janë afër njëri-tjetrit.
Shiko foton…
E pra kjo është ajo, dhe tani…të jemi të mirë, fisnik dhe bujar dhe të japim dashuri sepse dashuria afron njerëzit por cka është interesante edhe ne trurin tuaj aktivizohen rajonet e afërta dhe nuk hargjohet energji masive.
Urrejtja largon njerëzit por edhe ne trurin tuaj aktivizohen rajonet e largëta dhe nuk hargjohet energji masive.

Merreni nga ne një këshillë: “të jemi të afërt” , të japim dashuri dhe te largojmë urrejtjen.

Përktheu dhe përshtati: Dr.Uvejsi, Preshevë.

@include "";