Terça-feira, 20/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dashuri e vërtetë!

Dashuri e vërtetë!

Fadil Musliu

Dashuri e vërtetë!

Një burrë duke bërë shaka me gruan e tij e pyeti atë:
-A ka ndonjë burrë më të bukur se unë?
Gruaja heshti e pastaj tha: Nuk e di!
Burri e pyeti: A ka ndonjë burrë më të mirë se unë?
Ajo tha: Nuk e di!
Burri i tha: Si nuk e di?
Ajo tha: Si mund ta di kur unë të kam vetëm ty,
si mund ta shikoj tjetër kënd, kur Allahu të ka përzgjedhur për mua burrë në këtë botë dhe në botën tjetër në xhenet?!

Përkthim dhe përshtatje nga gjuha arabe.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Top