Domingo, 16/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dardha , avokado

Dardha , avokado

Dardha , avokado etj !!

Dardha, patëllxhani i murmë, dhe avokadoja kanë formë të mitrës dhe në fakt ndihmojnë funksionin e mitrës dhe qafës së mitrës. Nëse nëna konsumon një avokado në javë asaj i mundëson baraspeshen e hormoneve seksuale dhe parandalon kancerin e qafës së mitres dhe lindjen e fëmijëve me nënpeshë kongjenitale. Ndërsa ngjashmëria në mes shtatzanisë dhe avokados është se fryti i avokados për tu pjekur nga lulja në fryt kërkon 9 muaj aq sa edhe fryti për tu zhvilluar në miter.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

(Visited 166 times, 1 visits today)
Top